Beppie Kraft boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Beppie Kraft

Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de paple­pel ingegoten. Vader Jean Kraft (accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) was werkzaam bij Johny Hoes en zorgde dus voor een uitstekende muzikale bodem. Reeds op 11 jarige leeftijd zong zij voor een groot publiek het winnend Maastrichts carnavalsliedje “Diech bis mien nisjeke?.

Dit is de start van een indrukwekkende lijst van Limburgse hits die Beppie Kraft ondertussen op haar naam heeft staan.  Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te “raken"?. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker.

Beppie Kraft is nog maar een bepaalde tijd van het jaar te boeken, maar de populariteit neemt alleen nog maar toe.

Beppie Kraft boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beppie Kraft zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beppie Kraft wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beppie Kraft. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beppie Kraft te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.