Bert en Ernie boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Bert en Ernie

Bert en Ernie en de rest van de Sesamstraat bewoners  vierde in 1999 haar 30 jarige bestaan.
Bert & Ernie zijn ongetwijfeld de populairste figuren uit deze nog steeds populaire serie.

De personages worden door miljoenen kinderen over de hele wereld aanbeden. De uit Amerika afkomstige televisieserie was oorspronkelijk opgezet met de intentie om kansarme kinderen uit de grote steden op een speelse manier basiskennis bij te brengen. Nu zijn zij de lievelingen van onze kinderen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met Bert en Ernie een Meet & Greet te organiseren zodat alle kinderen hun helden kunnen ontmoeten en op de foto kunnen gaan, zodat de herinnering blijvend is...

Bert en Ernie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bert en Ernie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bert en Ernie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bert en Ernie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bert en Ernie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.