Bert Heerink boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.150,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Doe wat je wil, July July

Biografie Bert Heerink

Begin jaren 80 scoort Bert Heerink met zijn band "Vandenberg" wereldwijd grote hits als "Burning Heart"en "Different Worlds". Hij toert langs de grote stadions in onder meer Engeland, Canada, Amerika en Japan met wereldsterren als "Kiss", "Ozzy Osborne", "Cheaptrick" en de "Michael Schenker Group". In 1984 krijgt Bert met Vandenberg een Edison nominatie voor het album "Heading for a Storm".

Eind 1994 maakt Bert zijn comeback in Nederland als zanger van de opvallende Heineken reclames, waarvoor hij Amerikaanse Rocknummers in een Nederlands jasje vertolkt. Sindsdien heeft Bert Heerink een belangrijke plaats in de Nederlandse muziekscène verworven. Zo is hij een tijd de leadzanger van Kayak. Tevens zingt hij de Nederlandstalige track van diverse Disney films, zoals Tarzan, Brother Bear en 102 Dalmatiers.

Steeds vaker is Bert te zien als gast bij grote orkesten. Zo heeft hij samen met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht  een theaterprogramma gedaan 'Quee in Concert' en in 2007 tourt hij met Antonie Kamerling en Erik Mesie onder begeleiding van het NNO langs de theaters met 'Symphonic Echoes Of Pink Floyd'

Bert Heerink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bert Heerink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bert Heerink wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bert Heerink. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bert Heerink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.