Big Black and Beautiful boeken?

Big, Black & Beautiful boeken voor betaalbare gage / prijs | Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 5.475,- excl. BTW
  • Opmerking: 1 x 45 minuten € 6375,- excl.

Biografie Big Black and Beautiful

Wilt u Big, Black & Beautiful inhuren, bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar een stukje soul tijdens uw evenement? Kies voor een heerlijke muzikale reis langs legendarische Girl Groups! Big, Black & Beautiful zingt Sisters Sledge, The Supremes en diverse hedendaagse meidenbands. U kunt Big, Black & Beautiful boeken bij Twiligt Entertainment, waarmee u Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucreatia van der Vloot de meest mooie soulnummers kunt laten zingen.

Muzikaal eerbetoon boeken

De dames van Big, Black & Beautiful brengen een muzikaal eerbetoon aan de dames en groepen die het muziekbeeld van de afgelopen tientallen jaren gevormd hebben. U kunt Big, Black & Beautiful inhuren met speciale verzoekjes, of laat ze de avond volledig naar eigen inzicht voor u indelen. Het dak gaat er gegarandeerd af, tijdens dit feest der herkenning!

Kosten en meer informatie

Bent u benieuwd naar de prijs van Big, Black & Beautiful, bijvoorbeeld omdat u de dames graag in wilt huren voor uw evenement? Neem contact op voor de kosten van Big, Black & Beautiful en huur hen in voor de muzikale aankleding, die bij uw gasten een onuitwisbare indruk achter zal laten!

Big Black and Beautiful boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Big Black and Beautiful zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Big Black and Beautiful wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Big Black and Beautiful. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Big Black and Beautiful te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.