Big Nick boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Big Nick

Big Nick: Al jaren een begrip! Sinds juni 2010 heeft de band Big Nick haar oorspronkelijke frontman Sjef weer terug in haar gelederen. Vanaf 1995 was Sjef beeldbepalend voor Big Nick. Met zijn aanstekelijke humor en enorme gedrevenheid wist hij van ieder optreden van Big Nick een prachtig succes te maken. In 2005 besloot Sjef om solo verder te gaan als entertainer op bedrijfsfeesten, festivals e.d. Maar de drang om toch weer terug te keren in de band bleef altijd bestaan.

Toen de band in het voorjaar van 2014 op zoek ging naar een nieuwe zangeres welke naast zanger Sjef op het podium zou kunnen staan werd contact gezocht met Anja. En sinds die tijd gaat het hard met de band. De combinatie “op het front van de band” met de charmante, goed ogende zangeres Anja en zanger/entertainer Sjef blijkt een geweldig succes te zijn. Het maakt de band niets meer uit hoeveel mensen er zijn voor een optreden. Ieder optreden weer weet de band alle aanwezigen compleet uit zijn / haar dak te laten gaan. Met een enorm improvisatie vermogen en ontzettend veel interactie met het publiek heeft Big Nick een leidende rol in het covercircuit. Van de drukke feesttent tot het meest intieme besloten bruiloftsfeest. In mei 2011 komt Pascal de band versterken.  Samen met bassist Gunther en drummer Pieter vormen zij de stevige basis van de band. Terwijl de ritme sectie voor een heerlijk stabiel geluid zorgt kan Pascal naar alle lust zijn creativiteit botvieren op alle nummers welke de band speelt. Big Nick wordt ondersteund door een prima licht- en geluidshow.

Kortom Big Nick is dé ideale band voor alle kermissen, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften. Zij bewijzen iedere keer weer het gelijk van de opdrachtgever dat een optreden ook een echt feest moet worden!

Big Nick boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Big Nick zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Big Nick wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Big Nick. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Big Nick te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.