Bilal Wahib boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Bilal Wahib

Op dit moment is Bilal Wahib een van de meest veelbelovende talenten van Nederland. Je kunt hem o.a. kennen als acteur in de serie ‘Mocro Maffia’, van de films ‘Fissa’, ‘De Libi’ en ‘Broeders’ of als tafelheer bij De Wereld Draait Door.

Wie Bilal tegenkomt raakt overdonderd door zijn energie. Een energie die zorgt dat hij moeilijk stil kan zitten. Maar diezelfde energie maakt ook dat nast een bloeiende acteercarriere, Bilal er ook een muzikale carriere op nahoudt.

Na het succes van eerder genoemde projecten begon Bilal in april 2019 met het uitbrengen van muziek. Zijn eerste release ‘Vliegen’ was meteen raak en staat inmiddels op een paar miljoen Spotify streams. Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven en volgde in de vofm van ‘Video Vixen’.. Het werd een zeer succesvolle samenwerking met Bizzey. De plaat behaalde onlangs de gouden status en is nog steeds stijgende, waar platina niet uit kan blijven.
Boekingen Bilal Wahib

Bovenstaande releases waren het startschot van de massale gekte rondom Bilal. Het talent had ondertussen de smaak goed te pakken en kwam direct met nieuwe muziek in de vorm van ‘Doorheen’, een samenwerking met Bizzey, Ronnie Flex en Ramiks. Waar he tniet gekker leek te kunnen, deed Bilal Wahib er nog een schepje bovenop met zijn solo single ‘Tigers’. De track kwam op 1 binnen in de charts heeft nu al ruim 7 miljoen streams op de teller en rising!

Met de combinatie van perfectionisme en een berg aan energie, is de jonge Amsterdammer klaar om Nederland over te nemen.

Bilal Wahib boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bilal Wahib zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bilal Wahib wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bilal Wahib. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bilal Wahib te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.