Black Cadillac boeken?

Foto: Gert-Jan Kusters
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Black Cadillac

"Jong, onervaren en de maagdelijkheid der muziek zelve. Ik hoorde ‘geruis’ op de radio en ‘deuntjes’ op de tv. Tot dat ene moment dat een harmonieuze samensmelting van klanken mijn gehoorgangen vervulden. Wie of wat was dit fenomeen?!Speculaties deden de ronde, wat bleek, het was B.C. Before Christ?! was het eerste dat in me opkwam. Mijn tot dusver bescheiden vocabulaire liet me in steek. Plots werd deze verrijkt met een nieuw begrip, BLACK CADILLAC.

B.C. kreeg een dubbele betekenis. Muziek afkomstig van vóór Christus. Als een schone lei waar voor het eerst op geschreven wordt. Het diepe zwart van de lei komt samen met het heldere wit van het krijt. Verleden wordt herdacht, het heden wordt verheven. De toekomst wordt gebracht en door Black Cadillac geschreven!"

Black Cadillac is een  gedreven, frisse band met louter jonge muzikanten en een enorme passie om een geweldige show neer te zetten. Een optreden waarbij de energie er vanaf druipt! Een aaneenschakeling van mash-ups en krachtige herkenbare popsongs uit verleden en huidige tijden!

Black Cadillac boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Black Cadillac zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Black Cadillac wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Black Cadillac. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Black Cadillac te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.