Blixem boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Blixem

Funband Blixem ( Niet alles is plat in Drente )

115,3% live plezier van een verdomd hoge plank.
De bovenste misschien wel.

Een energieke band die met veel bombarie en plezier zorgt dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen,
feesten met die hap dus!

Een zalig meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van al of niet onherstelbaar verbouwde smartlappen en piratenpop afgewisseld met
het fijnste van het fijnste *** rock ’n roll en pop menu.

Alles verpakt in een heerlijke over-the-top  show vol humor,gekkigheid, improvisaties oftewel een unieke schlagerpiratenrockshow van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle  gezindten en leeftijden.

Met een flinke (net niet over) dosis humor, een vette knipoog naar bestaande nummers en onder het motto: niet lullen maar meebrullen rocken we 100% live en vol enthousiasme iedere zaal, kroeg, disco of feesttent zo plat als een dubbeltje (10eurocent)

Blixem boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Blixem zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Blixem wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Blixem. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blixem te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.