Blizzert boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: excl. geluid/licht
  • Prijs: € 3.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage

Biografie Blizzert

Blizzert is Uniek in haar soort. Deze band zorgt voor een nieuwe beleving, 100% interactief, enorm veel energie en vooral een flinke dosis enthousiasme. Een optreden van Blizzert is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het lot in handen ligt van de bezoeker.

Via een speciale Blizzert App kun je een verzoekje naar het podium zenden. Dit verzoek krijgt vervolgens een uniek lotnummer en tijdens de show pikt het systeem er willekeurig een groot aantal uit. Naast het sturen van verzoekjes, krijgt de bezoeker ook zelf de kans om te schitteren op het podium. Karaoke, huwelijksaanzoek, een dansje doen of een ander mooi moment; App en win jouw ‘Ticket to Enjoy’. Dit alles omringd door een prachtig decor voorzien van led-scherm en lcd-tv’s.

Naast de zeskoppige band -met frontman én frontvrouw- is de band ook uit te breiden met een eigen dj en/of een vette blazerssectie.

Blizzert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Blizzert zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Blizzert wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Blizzert. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blizzert te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.