Blof boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Blof

Wie kent de Nederlandstalige groep Blof nou niet met al hun gouden en platina platen, onderscheidingen en awards? Alleen in 2007 wonnen de mannen van Blof vier 3FM Awards, brachten ze een film uit, ontvingen ze een Triple Platinum Award voor het album ‘UMOJA’ en scoorden ze een nummer 1 hit met de titelsong voor de film ‘Alles is Liefde’. Ze bestaan niet voor niets al meer dan 20 jaar.

Een kleine greep uit een aantal bekende liedjes van Blof:
- Liefs uit Londen
- Aan de Kust
- Wat zou je doen
- Dansen aan zee

Een geweldige live reputatie

Daarnaast heeft de band in de afgelopen jaren enkele Nederlandstalige evergreens afgeleverd en een geweldige live reputatie opgebouwd. Want live staat Blof garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen met de ballads en rocken wanneer het echt los gaat. En daarbij maakt het niet uit of ze nu in het theater, in een club of op een festival staan! De heren van Blof kunt u inhuren via artiestenbureau Twilight Entertainment.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Blof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Blof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Blof wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Blof. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.