Bob de Bouwer boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met Wendy

Biografie Bob de Bouwer

Razend populair bij kinderen tot 6 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij onze zuiderburen.
Overal waar Bob verschijnt tijdens de meet & greet sessies in winkelcentra of kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) zijn bereid om in lange rijen te staan voor een ontmoeting met hun TV held.

Bob de Bouwer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bob de Bouwer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bob de Bouwer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bob de Bouwer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bob de Bouwer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.