Bobo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Bobo

Snuffelsnuit! Beleef een groot avontuur tijdens een meet & greet met Bobo, of je nu groot of klein bent. Geef jij hem een knuffel, high five of een handje? Een foto met je vrolijke vriend behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Op ieder kindergezichtje verschijnt een lach wanneer zij oog in oog komen te staan met zijn of haar Held.

Wie is er niet groot mee geworden ? Al 45 jaar het allerleukste kleutertijdschrift van Nederland en iedere dag beleeft hij op televisie bij RTL Telekids de grappigste avonturen in zijn grote boomhut samen met grote vriend Tjerk en zijn zusje Krabbel.

Bobo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bobo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bobo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bobo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bobo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.