Boernbest boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Boernbest

Een boer met kiespijn kennen zij niet. De piepers moeten immers op tijd gerooid worden en de koeien gemolken. Daarbij weten zij hoe een feestje moet zijn.

Met hun agrarische achtergrond, maken zij de stijve feestjes sfeervol en gaat de stropdassenmentaliteit los. Een agrarische oplossing en helpende hand bij een terughoudend publiek...

Bedenk dat zij met gezonde hapjes rond kunnen gaan: blokjes boerenkaas met een klein uitje en toastjes met farmersalade.

De Boern: educatief, leuk en gezond bezig zijn!

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn uitermate geschikt voor zowel bij de deur als tussen de gasten. Op agrarische wijze heten zij de gasten welkom of bevinden zich tussen de gasten waar zij vertellen over het platteland en desgewenst rondgaan met hapjes.

Boernbest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boernbest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boernbest wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boernbest. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boernbest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.