Bolle Jan Show boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Gezellig met artiesten

Biografie Bolle Jan Show

Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg.... de rest van het verhaal is bekend, toch?

Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt!

De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine cafe van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieërd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp... kortom, cafe Bolle Jan komt naar je toe!

Naast de ouderwets gezellige amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat..
Natuurlijk is ook Bolle Jan aanwezig.. via een ‘live’ verbinding met het cafe op het Rembrandtplein in Amsterdam houdt hij een oogje in het zeil en kondigt hij de drie verschillende artiesten aan want ja, die zijn er natuurlijk ook bij! Deze toppers uit eigen stal zetten in no time de hele hut op zijn kop en laten de grootste partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!

De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt. De show is vier uur op locatie en is volledig self supporting. Ieder evenement ontvangt voldoende postermateriaal ter aankondiging van de show zodat werkelijk niemand om dit feestje heen kan. De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht goed!

Bolle Jan Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bolle Jan Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bolle Jan Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bolle Jan Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bolle Jan Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.