Bollebof boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Bollebof

Bollebof is een rapper/zanger uit Rotterdam. Op vier-jarige leeftijd verhuisd Eder Almeida Vieira van zijn geboorteplaats (het Kaapverdische eiland São Nicolau) naar Nederland. In zijn jeugd ontdekt de rapper zijn liefde voor muziek, waardoor hij rond zijn twintigste zelf teksten begint te schrijven. Het duurt daarna niet lang voor de Rotterdamste scene het jonge talent opmerkt.

Binnen twee jaar tekent de rapper bij ZwareJongenz. Bollebof heeft ondertussen al samenwerkingen met grote namen op zijn naam staan. Zo heeft hij tracks opgenomen met Lange Frans, Gio en Jayh. Naar verwachting zal in juni zijn eerste EP, "Airline Bof", verschijnen.

Bollebof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bollebof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bollebof wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bollebof. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bollebof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.