Boost boeken?

  • Tijdsduur: 5 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Avondvullend repertoire

Biografie Boost

BoosT is ontstaan door initiatiefnemers Arnold Schreurs (Bass) en John Boeren (drums). Na het eindigen van hun vorige band, waarin ze samen deel namen zijn ze op zoek gegaan naar de nodige muzikanten om een geheel nieuwe band op te richten.

Al vrij snel sloot zangeres Tamara, een bekende van Arnold, bij hun aan. Kort daarna sloot ook toetsenist Wilfried, een bekende van John, weer bij hun aan. Hij had ook al deelgenomen in de vorige band van Arnold en John.

Na wat audities werd ook Patrick vd List gevonden voor de positie lead gitarist.

Met de huidige samenstelling hebben we een repertoire dat vooral bestaat uit covers in de genres pop, (stevige) rock, soul, funk, reggae uit heden en verleden met als doelstelling om niet alleen de geijkte covers te spelen, maar ook ‘een eigen draai’ aan nummers te geven.

Alle bandleden zien het muziek maken als hobby en doen dit met veel plezier en inzet.

Het motto is dan ook: wekelijks in een ontspannen en gemoedelijke sfeer muziek maken en naar optredens toe te werken om wat gerepeteerd is, live ten gehore te brengen.

Plezier staat voorop maar wel met daarbij een hoog streven naar goede kwaliteit.

Boost boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boost zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boost wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boost. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boost te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.