BoysRBack boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW

Biografie BoysRBack

Terug naar de Boyband Classics van de 90's met een indrukwekkende dance show! BoysRBack is een act die je de boyband-periode laat herbeleven. Alle favoriete boybands van vroeger en nu komen voorbij, precies zoals ze waren maar met een frisse upgrade qua look, dans en show! Ik durf te wedden dat je ze allemaal kent.

De hits uit de jaren 90 van de Backstreet Boys, Justin´s ´NSYNC, Five & Ultimate Kaos, alles vliegt je om de oren in 30 minuten. Sing along girls!

BoysRBack Boeken?

- Energieke tape-act van 30 minuten;
- Boyband klassiekers uit de 90’s & 00’s, o.a. Backstreet Boys, Five, ‘NSYNC;
- Indrukwekkende dansshow;
- Meet & Greet van 15 minuten na de show;

 

BoysRBack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BoysRBack zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BoysRBack wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BoysRBack. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BoysRBack te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.