Brain More boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Brain More

Brian More onderscheid zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevarieerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs.


Met zijn debuut single “In De Nacht” laat Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken.

Brain More boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brain More zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brain More wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brain More. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brain More te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.