Brandi Russell boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW

Biografie Brandi Russell

Brandi Russell kwam een paar jaar geleden van de VS naar Nederland en won eind 2008 de talentenjacht Popstars. De energieke zangeres komt samen met twee andere finalisten terecht in de opgroep RED! en scoort direct een #1 hit met de debuutsingle 'Step Into The Light'.

Al ver voor het RED! avontuur is Brandi zowel voor als achter de schermen nadrukkelijk aanwezig in de showbizz. Sinds 1994 schitterde zij in diverse theaterproducties van o.a. Walt Disney en Universal Studio's in Florida. Voor de productie 'California Girls' verblijf zij zelfs een lange tijd in Osaka (Japan). Het moge duidelijk zijn dat Brandi Russel bestempeld kan worden als Multitalent.

Brandi wist de afgelopen maanden een team van professionals aan zich te binden om een nieuwe weg in te slaan: Brandi Russell solo. Samen met een nieuw management, boekingskantoor, platenmaatschappij en producersteam is Brandi er helemaal klaar voor.

'Broken Doll' is de eerste solosingle van het nieuwe album van Brandi, dat in het voorjaar zal uitkomen. Met 'Broken Doll' mikt Brandi Russell duidelijk op hitsucces en laat zij een volwassen, maar zeker een typisch Brandi geluid horen.

Brandi Russell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brandi Russell zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brandi Russell wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brandi Russell. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brandi Russell te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.