Breakdance boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Breakdance

Verrassende openings act van barok tot breakdance van klassiek naar nu
Bij deze spectaculaire openingsact is niets wat het lijkt. Uw gasten worden al bij de ontvangst compleet op het verkeerde been gezet. Wat eerst lakeien lijken uit de tijd van Mozart of Bach, blijken de beste breakdancers van Nederland te zijn. Een waanzinnig spektakel, geschikt als openingsact van een feestavond, "break" in een congresprogramma, of bij een product introductie.

Ook als 'gewone' breakdansers zijn zij zeer spectaculair! Ohhs en Ahhs verzekerd!

Tijdens de ontvangst heten de lakeien en hofdames in prachtige barokke kostuums en jurken uw gasten welkom met gracieuze bewegingen en buigingen. Ze praten niet, maar ze hebben wel iets geks: een tik. Af en toe maken de lakeien een vreemde ongecoördineerde beweging. Ze verdwijnen even van het  toneel en komen later terug en bewegen zich naar een podium alwaar de transformatie naar hippe, spectaculaire breakdancers begint!
De klassieke lakeien zijn niet wat ze lijken: zij zijn de beste breakdancers van Nederland! Een spectaculaire openingsact waarin de Barok door hippe breakdancers in een modern jasje wordt gezet.

Optioneel kan tijdens de ontvangst van de gasten ook nog een klassiek barok trio met clavecimbel spelen op de achtergrond om het totaalplaatje te completeren. zie foto en video hierboven.

Breakdance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Breakdance zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Breakdance wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Breakdance. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Breakdance te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.