Brett Bogart boeken?

  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 975,- excl. BTW

Biografie Brett Bogart

Vanaf zijn negende jaar zit hij al in de showbusiness. Eerst in de succesvolle musical 'Ciske de Rat' om vervolgens mee te doen aan de eerste editie van 'The Voice Kids' waar hij in de halve finale verliest van de uiteindelijke winnaar. Op zijn 13e tekent Brett een contract bij Sony Music. Hier released hij 'Het Leven is een Melodie' en 'Drumbeat' (samen 700.000+ views op YouTube).

Echter, Brett wil meer en vooral ook beter en anders dan de rest. Brett wil het helemaal zelf op en eigenzinnige en unieke manier doen. Samen met producer Xerxes Bakker gaat hij 'zijn' muziek maken. Het resultaat is 'Rooftop'. Brett Bogart's eerste nummer één.

Brett Bogart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Brett Bogart zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Brett Bogart wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Brett Bogart. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brett Bogart te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.