Britney Spears Tribute boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Britney Spears Tribute

Biografie Britney Spears Tribute

Jaye wordt gezien als ultieme Britney Spears tribute in Europa.
 
In de afgelopen jaren is de geweldige show van Jeni gegroeid tot een aaneenschakeling van hoogtepunten uit de carrière van de Britney.
Alle grote clubs in de Uk hebben inmiddels kennis gemaakt met dit podiumbeest en nu is het tijd om ook hier het dak eraf te zingen. Tot in detail is de act van Britney gekopieerd en is daarom niet van de echte te onderscheiden.
 
Tevens stond Jeni in de finaleronde van de Britse editie van Popstars.

Zien is geloven !

Britney Spears Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Britney Spears Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Britney Spears Tribute wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Britney Spears Tribute. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Britney Spears Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.