Broadway boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 2.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Bedrijfsevenementen € 3295,-

Biografie Broadway

Broadway: de naam die staat voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar het hart van de combinatie tussen muziek en theater. Elke keer weer met zorg op zoek naar iets verrassend. En zo is het ook bij Broadway 'the band'. Onderscheidend, zowel om te horen als om te zien.

Broadway is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsevent tot de grootste feesttent en  van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek. Broadway heeft in haar lange bestaan bijna alle podia van Nederland wel eens bezocht. En toch heeft deze meestercoverband nog steeds voor ieder optreden de "drive" om een show neer te zetten waar je 'U' tegen zegt. En elke keer weer met een groot enthousiasme!  Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofdact op ' De Meerpaaldagen' in Dronten.

Broadway is een ideale band om mee samen te werken. Ongecompliceerde gasten zonder allerlei fratsen, gewoon en zeer gedegen, flexibel en altijd optimaal presterend. Bovendien mag Broadway met gepaste trots zeggen dat ze beschikken over een van de mooiste en meest spraakmakende zangeressen uit het entertainmentcircuit.

Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Dat laten ze graag altijd en overal zien, maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen!

Broadway boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Broadway zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Broadway wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Broadway. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Broadway te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.