Buddy Vedder boeken?

Foto: Nico Kroon / AVROTROS
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Incl. 2 danseressen

Biografie Buddy Vedder

Buddy Vedder (22) - bekend als acteur en presentator - won onlangs samen met zijn danspartner Robin Martens het tweede seizoen van Dance Dance Dance bij RTL 4.

Buddy studeerde in 2015 af aan de Frank Sanders Akademie voor Muzikaal Theater in Amsterdam. Tijdens zijn opleiding produceerde hij een eigen bewerking van de musical The Wild Party. Naast het runnen van de productie vertolkte hij ook de rol van Mister Black. In het theaterseizoen 2014/2015 was hij onder meer te zien in Misery, Op Stap en naast Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel en Dick Cohen in de landelijke theatertour van de musical Heerlijk Duurt Het Langst.

Sinds juni 2015 is Buddy bekend bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn personage werd tegelijk geïntroduceerd met de terugkeer van zijn moeder (Linda Dekker, gespeeld door Babette van Veen) in de serie. Eerder speelde Buddy de hoofdrol in de korte film Held en in de film Leven, met Peter Faber en Tim Haars. Verder is hij als stemacteur regelmatig te horen in de meest uiteenlopende animatieseries, waaronder Ninjago, Lego Star Wars en Thunderbirds Are Go!.

In september 2015 is Buddy geïntroduceerd als nieuwe presentator van de Zapp Kids Top 20 voor AVROTROS en NPO Zapp. De populaire muziekshow werd in de voorgaande 13 jaar gepresenteerd door o.a. Monique Smit, Elize en Kim-Lian van der Meij. Voor dit programma gaat Buddy vele Nederlandse basisscholen af, waar hij bekende artiesten ontvangt in een tot disco omgetoverd schoolgebouw. Daarnaast verzorgde hij in september 2016 tijdens het populaire evenement Tina-dag de presentatie van het programma op het hoofdpodium.

In het najaar van 2016 was Buddy Vedder te zien op zaterdagavond bij RTL 4 in de populaire danscompetitie Dance Dance Dance, waarin hij samen met zijn GTST-collega Robin Martens één van de vijf deelnemende koppels vormde. In dit tweede seizoen van deze spectaculaire competitie was het duo Robin & Buddy de absolute favoriet bij zowel de jury als bij het miljoenenpubliek. Ze kwamen dan ook als de grote winnaars uit de bus. Voor acteur/presentator/zanger en nu ook danser Buddy Vedder is dit genoeg reden om het land in te gaan met een eigen show vol dans én zang!

Buddy Vedder Boeken

Buddy Vedder (de winnaar van Dance, Dance, Dance) is samen met twee danseressen te boeken voor een 30 minuten tape act. Hij danst op vele hits bekend van de show en zingt ook nog eens 2 nummers live. Op 26/10 is de try out en je bent uitgenodigd om hier naar toe te komen.

Buddy Vedder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Buddy Vedder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Buddy Vedder wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Buddy Vedder. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Buddy Vedder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.