Buren van de Brandweer boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW

Biografie Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer ontvlamt sinds 2014 iedere horeca locatie, feesttent en festival en transformeert het publiek binnen 60 minuten in pyromanen die de drang hebben om vlam te vatten. De track “Pilsies voor de vat” heeft al meer dan 2,5 miljoen streams te pakken en desingle “LekkerPik” gaat inmiddels richting de 5 miljoen streams. Ook de tracks die hierop volgden scoorden allemaal op de dansvloer.

Buren van de Brandweer Boeken

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!
 

Buren van de Brandweer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Buren van de Brandweer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Buren van de Brandweer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Buren van de Brandweer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Buren van de Brandweer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.