Cafe Bellevue boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Cafe Bellevue

Café Bellevue is een fantastische en breed inzetbare band met een zeer gevarieerd repertoire. Het gezelschap kan op iedere denkbare sfeer en situatie inspelen met een bezetting variërend van 1 tot 5 zeer ervaren muzikanten. Ze kunnen sfeervolle achtergrondmuziek spelen maar ook een volle zaal feestelijk op zijn kop zetten. Het komt regelmatig voor dat de band spontaan de vaste speelplek verlaat om even tussen de gasten op te treden. Dus akoestisch midden tussen het publiek contact maken met uw gasten en met versterking zodat er lekker gedanst kan worden op de meest uiteenlopende muziek stijlen. Het repertoire is enorm uitgebreid, van Franse Chansons tot Zuid-Amerikaans, Nederlandstalig en Engelstalige Jazz en Pop-classics. Alles even smaakvol en enthousiast gebracht, van intiem tot feestelijk uitbundig.

Café Bellevue levert muzikaal maatwerk en kan in diverse samenstellingen optreden. De muzikanten kennen het klappen van iedere denkbare muzikale zweep en zien het als een uitdaging om úw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
En dat doen zij dan ook altijd. Laat U adviseren door Twilight Entertainment over de beste samenstelling voor uw feest. Afhankelijk van de aard en grootte van uw evenement en het beschikbare budget, kunnen wij U een op maat gesneden voorstel doen.

Cafe Bellevue boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cafe Bellevue zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cafe Bellevue wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cafe Bellevue. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cafe Bellevue te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.