Cargo Vibes boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Cargo Vibes

In 2008 maakten Vincent Vilouca en Duncan Bloom kennis met elkaar tijdens een project voor, en in de Wisseloord studio's te Hilversum. Direct bleek hun wederzijdse passie voor akoestische soul muziek. Ieder vanuit zijn eigen, uiteenlopende muzikale afkomst, droeg bij aan het begin van een unieke muzikale interactie. Niet lang daarna kreeg deze ontmoeting de naam CargoVibes. Een naam die onstond vanuit de brede muzikale bagage van beide heren waarbij er een unieke energie wordt gecreeerd.

In CargoVibes wordt zeer herkenbaar akoestisch gespeeld. Alles wordt live en echt gemusiceerd. Met de toevoeging van innovatieve, technische inzichten weten zij met hun klankkleuren het geluid van een akoestisch duo tot aan een meerkoppige band neer te zetten. De visiuele setting is geinspireerd op de bekende MTV- Unplugged Sessions. 100 % puur Live entertainment dus!

In 2013 vonden de heren het tijd om hun succesvolle duo van nog meer muzikale impact te voorzien. Een mooi, donker en brons geluid van een basgitaar zou het geheel nog breder inzetbaar maken. Hiervoor was de keus al snel gemaakt, want hier konden de heren niet omheen; L'dia on Bass had van hen gehoord en stond te trappelen om zich aan te sluiten. Zo kwam zij, na het afronden van haar tour met Veldhuis en Kemper, in mei 2013 bij CargoVibes. Door haar charmante aanwezigheid, diepe funky baslijnen en sprankelend stemgeluid is zij de perfecte aanvulling voor deze formatie.

Vanuit een easy, maar zeer groovy tempo, zijn zij uitgegroeid tot dé sensatie in Nederland op het gebied van akoestische pop, soul en jazz

Kortom een uniek duo of trio, exclusief inzetbaar voor vele gelegenheden!

Cargo Vibes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cargo Vibes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cargo Vibes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cargo Vibes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cargo Vibes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.