Carolina Dijkhuizen boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW

Biografie Carolina Dijkhuizen

Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen, die dit seizoen te zien is als deelnemer in Expeditie Robinson, is vanaf nu te boeken. De afgelopen jaren was Carolina voornamelijk te zien in het theater in diverse hoofdrollen waaronder de musicals ‘Sister Act’, ‘Dreamgirls’, ‘Musicals in Concert’ en ‘The Bodyguard’. Momenteel tourt ze door heel Nederland samen met Lenette van Dongen en Cystine Carreon en de musical ‘Vamos’

Op TV kennen we haar, naast haar deelname aan Expeditie Robinson, ook van “Wie is de Mol?’, ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en “The Big Music Quiz. En als actrice was zij te zien in series als ‘Moordvrouw’, ‘Charlie’, ‘Spoorloos Verdwenen’ en ‘Spangen’. Vorig jaar bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit.

Carolina heeft haar eigen Dance Classics-show met dansers waarin zij hits zingt van diva’s als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Kelly Rowland en Whitney Houston. Maar ook de musical liefhebber kan haar boeken met pianist en zingt zij een selectie van de mooiste musicalsongs uit oa Aida, Lion King, The Bodyguard en Annie.

Carolina Dijkhuizen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Carolina Dijkhuizen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Carolina Dijkhuizen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Carolina Dijkhuizen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Carolina Dijkhuizen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.