Caroline Tensen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Caroline Tensen

Al weer meer dan 15 jaar op televisie te zien!Nederlands bekendste vrouwelijke presentatrice en waarschijnlijk ook de meest geliefde. Gedurende haar middelbare schooltijd begon zij bij het Veronica promotie team en dat smaakte naar meer, want Caroline werd productie assistente bij Veronica radio.

Ze stapte over naar radio 2 en 3 en hield zich bezig met de regie, groeide door naar de afdeling pers en vervolgde haar carriere achter de schermen naar Public Relations. Desondanks, werden haar talenten als presentatrice al snel ontdekt, kwam als omroepster bij Veronica en RTL Veronique op TV en presenteerde vervolgens de programma’s: “hits uit Holland”, “fashion” en “brommer en motor”.

Caroline maakte in 1989 de overstap naar RTL4 waar zij vele, qua onderwerp uiteenlopende, programma’s presenteerde. “Wie ben ik”met Ron Bransteder en Andre van Duin en “liefde op het eerste gezicht”met Rolf Wouterse. De kijkcijferhit “Het spijt me”, “Wie is wie?”,
“hit bingo” en “dat staat je goed” speelden ook parten in haar carriere als zeer getalenteerde presentatrice.

Toen de postcodeloterij in 1999 de overstap maakte van RTL4 naar de Tros, ging Caroline mee en kwam met haar eigen programma’s op de buis, namelijk: De ”Postcodeloterij live”en tot op heden rond de trekking van de nationale postcodeloterij: “Een tegen 100”.
In 2005 zette Caroline samen met de Postcode Loterij de stap naar Talpa. Waar zij inmiddels “1-100”, “Topkok” en “Je leven in de steigers presenteert”.

In 2007 gaat Caroline wederom met de Postcode Loterij mee als deze besluit naar RTL te gaan, en presenteert voor deze omroep 1-100. Voor de NCRV maakt Caroline programma’s als Babyboom (oktober 2007) en ‘de 100’ (januari 2008).

Caroline Tensen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Caroline Tensen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Caroline Tensen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Caroline Tensen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Caroline Tensen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.