Cascada boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Cascada

Cascada is een Duitse dance/trance act die bestaat uit het producersduo Manuel Reuter (DJ Manian) en Yann (Yanou). Het gezicht van Cascada is zangeres Natalie.

Producer Yanou had eerder een kleine hit in Nederland met het nummer 'On & On' (feat. Do) en werkte samen met DJ Sammy aan de wereldhit 'Heaven' (eveneens feat. Do/cover van Bryan Adams).

Zangeres Natalie Horler (Bonn, 23 september 1981) is een Duitse van Engelse ouders. Al op jonge leeftijd kwam zij in aanraking met de muziek dankzij haar vader, die jazzmuzikant is.

Cascada heeft sinds 2004 verschillende hits gehad in Duitsland, zoals 'Piece of Heaven' (2004), 'Miracle', 'Bad Boy' en 'Everytime We Touch' . Deze laatste is de eerste die het ook in het buitenland goed doet, waaronder de Verenigde Staten, Engeland en natuurlijk ook ons land.

Cascada boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cascada zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cascada wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cascada. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cascada te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.