Casey boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Casey

Casey groeide op in Amsterdam waar zij haar jeugd doorbracht met lokale muzikanten. In deze tijd is de liefde voor muziek ontstaan en ook direct gaan groeien. Met haar prachtige vocale stem en stoere maar toch nette houding wilt zij de stem zijn voor de vrouwen.
Afgelopen jaar was een drukke periode voor Casey. Het jaar waar alle serieus begon te worden. Casey heeft in deze periode hard gewerkt aan haar debuut EP met o.a. Adje, Keizer, Hef en Bryan Mg. De eerste track is de single 'Wastegirl'. De single is net als haar tweede single 'Dominant' geproduceerd door Architrackz o.a. bekend van Chemistry, Op De Weg en Volgende Stap.

Casey boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Casey zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Casey wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Casey. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Casey te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.