Catherine Keyl boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Catherine Keyl

Catherine Keyl heeft geen introductie nodig. Ze is bekend van o.a. dagelijkse talkshows als Catherine, 5 Uurshow, Max & Catherine, maakte meer dan duizend shows en interviewde meer dan tienduizend gasten. Catherine is een open minded interviewer en discussieleider, die mensen tot elkaar brengt, gevoelige onderwerpen durft aan te snijden.

Naast haar werk als presentatrice is Catherine uitstekend in te zetten als dagvoorzitter en discussieleider. Tevens geeft Catherine ook motiverende lezingen voor bedrijven met als thema: 'Ondernemerschap'. Zeer succesvol zijn de op maat gemaakte talkshows: alles passend bij uw bedrijf.

Een veelzijdige vakvrouw met de ervaring en kennis om symposia en andere informatieve bijeenkomsten op een deskundige wijze te leiden.

Catherine Keyl werkte dertig jaar bij de Nederlandse televisie en maakte ruim 3000 talkshows.

Ze begon als verslaggever bij NCRV's Hier en Nu, waar ze twaalf jaar in binnen- en buitenland werkte. Via AVRO's Service Salon, vijf jaar lang een succesprogramma, kwam ze bij RTL terecht. Daar maakte ze vijf jaar de Vijf uur show. Een succesvol dagelijks middag programma. Daarna maakte ze voor hetzelfde station de dagelijkse talkshow Catherine. Een programma dat de problemen van iedere dag met gewone mensen besprak en waarin pittige discussies niet geschuwd werden.

Vanaf 2002 werkte Catherine voor de TROS en de EO. Voor de TROS maakte ze een dertiendelige reportage serie "Catherine gaat verder" over o.a. neo-nazi's, hooligans en junks. Voor de EO maakte ze de opzienbarende serie Catherine zoekt God, met bijna een miljoen kijkers per aflevering. Van eind 2005 tot begin 2007 maakte ze 180 afleveringen van MAX, een middagshow die een hit was.

Catherine Keyl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Catherine Keyl zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Catherine Keyl wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Catherine Keyl. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Catherine Keyl te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.