CB Milton boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. a set
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Ook te boeken met band

Biografie CB Milton

Ooit bekend als CB Milton in de jaren negentig en met een aantal internationale top-10 hits op zijn naam als "Send Me An Angel" en "It's A Loving Thing".

In 2011 heeft hij gekozen voor een andere muzikale invulling, een ander profiel en een andere doelgroep. Want de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Heel veel gebeurd….Een ding is absoluut niet veranderd; zijn bijzonder en unieke stemgeluid en zijn ongekende talent, zijn liefde voor muziek, vol emotie en met energie.

Als Clarence zich eind 2001 definitief vestigt in Barcelona maakt hij ook daar al snel furore en maakt hij veel nieuwe en interessante contacten in de muziekwereld. Door zijn enorme passie en liefde voor muziek, speelt hij ook vaak op straat. Daar geniet hij van; mensen energie geven met zijn stem en zijn muziek.

Zijn bijzondere stemgeluid blijft niemand onopgemerkt en trekt vooral de aandacht van Mark Johnson uit Los Angeles. Mark reist de wereld over op zoek naar de allerbeste muzikanten om deze bij elkaar te brengen in een bijzonder project; Playing For Change.

Mark Johnson is zwaar onder de indruk van het bijzondere talent en Clarence wordt gevraagd voor de leads van 'Stand By Me'.
Inmiddels heeft de clip op YouTube meer dan 44 miljoen hits! Met Clarence Milton Bekker als frontman van de band Playing For Change trekt de groep een megapubliek in o.a. De Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Canada en Europa. Niet alleen bij het grote Amerikaanse publiek, radio en tv is Clarence de favoriet, ook valt het uitzonderlijke stemgeluid op bij Norman Lear, directeur/eigenaar, Concord Music Group en John Burk, directeur A&R Concord Music Group. Beide heren zijn zo enorm onder de indruk dat ze Clarence een platencontract aanbieden. Door het enorme geloof worden de beste songwriters en producers benaderd en heeft Clarence het afgelopen jaar veel tijd doorgebracht in de studio's in Los Angeles. Clarence heeft mogen werken met de allerbeste producers die o.a. verantwoordelijk zijn voor de hits van Beyonce, Withney Houston, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Four Tops, en vele, vele anderen. In februari 2012 wordt het album OLD SOUL wereldwijd gereleased en tourt hij de wereld over met de band "Playing For Change"

Clarence, een man met een verhaal. Zijn muziek heeft hem altijd kracht gegeven om te overleven en een doel te bereiken: Het veroveren van de wereld met zijn stem, met zijn energie, met zijn ziel… De stem neemt je mee, of je wilt of niet, geen ontkomen aan. Clarence neemt je mee in zijn muziek, in zijn verhaal, vol emotie en met energie. Deze man heeft veel meegemaakt, dat voel je, dat hoor je.Dat heet soul Clarence Milton Bekker is soul.


Setlist CLARENCE MILTON BEKKER

Send me an Angel
Working Day and Night
Try a Little Tenderness
Change is gonna Come
Yes we Can Can
Higher Ground
Who is He
I'd Rather go Blind
Hold On
Billie Jean
Uptight
What's Up/Don't Worry


 

CB Milton boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over CB Milton zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over CB Milton wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van CB Milton. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over CB Milton te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.