Chaka Khan Tribute boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Chaka Khan Tribute

Het doel van deze tribute? De beste stukken van Chaka Khan zo goed mogelijk vertolken! Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan. De live show zit vol met bekende hits zoals ''Ain't Nobody'' en ''I Feel For You'', afgewisseld met de soulvolle stukken van Rufus, maar bijvoorbeeld ook Chaka's bewerking op ''Night in Tunesia''.

Chaka Khan Tribute Boeken

Het gezicht van deze band is Lady Shaynah, een geweldige zangeres met een prachtig stemgeluid en zeer energieke podiumpresentatie. Ze werd eerder benoemd tot Radio 6 Soul & Jazz Talent! Dé perfecte match voor deze tribute.
Shaynah wordt begeleid door 8 muzikanten en 2 backing vocalisten die behoren tot de top van de Nederlandse pop en jazz scene. Ze zijn allemaal afgestudeerd aan het conservatorium, spelen bij namen als Jared Grant, Marutyri, Metropole Orkest en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, reizen de hele wereld over met verschillende bands, leven van en voor de muziek, en als belangrijkste: Ze hebben een grote passie voor soul, funk en disco muziek, en met name het repertoire van Chaka Khan!
 

Chaka Khan Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chaka Khan Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chaka Khan Tribute wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chaka Khan Tribute. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chaka Khan Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.