Chantal Bles boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Chantal Bles

Chantal Bles begon haar carrière al op zeer jonge leeftijd, mede doordat mode en styling haar met de paplepel zijn ingegoten.

In zeer korte tijd heeft Chantal zich bewezen als topstyliste. Zij is de vaste styliste van bekende namen als Quinty Trustfull en Tooske Breughem. Zij wordt regelmatig gevraagd voor styling tijdens fotoshoots, videoclips en feestavonden.

Chantal verzorgt de styling voor Beau van Erven Dorens en de meidenband ‘Raffish’ tijdens het populaire televisieprogramma Popstars the Rivals. Het resultaat is zo succesvol, dat zij zelfs uit Amerika complimenten ontvangt van de makers van het programma.

In november 2005 was zij te zien als styliste in het Veronica televisieprogramma ‘Nixfactor’.

Chantal Bles boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chantal Bles zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chantal Bles wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chantal Bles. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chantal Bles te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.