Chantal Janzen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Chantal Janzen

Chantal wordt op 15 februari 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Haar liefde voor zingen en acteren komt al tot uiting als Chantal nog maar een kleuter is. Ze voert maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren.

Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater/showmusical dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ook krijgt zij les in klassieke en moderne dans, jazzdans, acteren en spel, tap en musicalrepertoire. Om alvast wat praktijkervaring op te doen, danst de creatieve duizendpoot tijdens haar studie bij het gezelschap Jazzcool. Daarnaast speelt zij rollen in verschillende musicals, zoals Zeven en Rewind.

Haar droom is om in grote producties te spelen. Als ze in 2002 de hoofdrol van Stephanie krijgt in de musical Saturday Night Fever, gaat het echt hard. Voor haar optreden in deze swingende musical ontvangt zij in datzelfde jaar de Musical Award voor beste aanstormend talent. Vanaf 2004 speelt Chantal o.a. de musicals ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?’ , ‘Crazy for you’, ‘Beauty and the Beast’ en ‘Tarzan’ aan haar cv toevoegen.
Chantal merkt al snel dat er voor haar meer is dan alleen acteren in musicals. Zo speelt ze diverse gastrollen in televisieprogramma’s als Baantjer, De Band, Meiden van de Wit en Intensive Care. Ook op het witte doek maken we kennis met de veelzijdige actrice en komt zij onder andere voorbij in de films Volle Maan, Fighting Fish, Feestje, De Dominee en Alles is Liefde. Grensoverschrijdend is de gastrol die ze krijgt in de Amerikaans film Deuce Bigalow II.

Naast zingen, dansen en acteren, kan Chantal presenteren op haar ‘to do-lijstje’ schrijven. Haar presentatiedebuut maakt ze naast Carlo Boszhard in het programma Staatsloterijshow Live. Ook neemt ze naast Martijn Krabbé de presentatie van Idols III voor haar rekening.

Chantal Janzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chantal Janzen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chantal Janzen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chantal Janzen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chantal Janzen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.