Char boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Char

De uit Amerika afkomstige Char Margolis is Nederlands bekendste medium. Als klein meisje was ze al in staat geesten te zien, gebeurtenissen te voorspellen en gedachten te lezen.

Aan het begin wist ze niet hoe ze hier mee om moest gaan, maar al snel accepteerde ze dat dit een gebaar was vanuit het universum en dat ze op deze manier andere mensen kon helpen.

Inmiddels is Char al meer dan 20 jaar medium en wordt ze regelmatig ingeschakeld bij politie onderzoeken en geeft ze prive consulten ('readings'), lezingen en workshops over de hele wereld. Zij beschouwt haar gave als haar levensvervulling en noemt zichzelf een 'leraar namens de engelen'.

Naast medium, is Char auteur van diverse bestsellers: 'Life - A Spiritual Intuitive's Collection Of Inspirational Thoughts' en 'Questions From Earth, Answers From Heaven', welke in het Nederlands is vertaald onder de titel 'Char, het medium', zoals ook de serie heet die bij RTL 4 wordt uitgezonden. Char heeft het hart gestolen van vele mensen door haar populaire lezingen en haar verschijningen in de media. In Nederland kijken miljoenen mensen naar haar televisieshows op RTL 4.

In Amerika, Canada en Europa was ze o.a. te zien bij The Dr Phil Show, Larry King Live!, Late Night met Kevin Masters en The View met Barbara Walters. Char is recentelijk ook te zien en te horen op de cd / dvd 'Char'.

Char boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Char zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Char wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Char. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Char te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.