Charly Lownoise en Mental Theo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Charly Lownoise en Mental Theo

Charly Lownoise en Mental Theo zijn als Nederlands muziekduo bekend geworden met het produceren van Happy Hardcore-platen. Hun eerste plaat kwam in 1995 uit en al gauw verkochten ze met hun ‘happy hardcore’ meer dan drie miljoen platen wereldwijd. Het duo produceerde tevens de hardere variant van Happy Hardcore, namelijk Hardcore. Tussen 1995 en 1998 scoorde het duo vele hits, waaronder ‘Wonderfull Days’, ‘Stars’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’, en ‘Your Smile’.

Na deze periode werd het rustig rondom het duo en was er kort een stilte. Charly Lownoise & Mental Theo kwamen in 2003 terug met ‘Speedcity‘, al had Mental Theo op dat moment als presentator bij TMF meer succes met onder andere zijn programma’s ‘Mental Theo on the Road’, ‘The Basement’ en ‘Spring Break Special’.

Het duo blijft een unicum en is tot op de dag van vandaag een populaire DJ act op vele festivals en events. Zij staan graag samen achter de draaitafel, zowel nationaal als internationaal. Zo stonden zij samen al op onder andere Nature One, Mayday, Defqon.1 en Back to the 90’s.

Charly Lownoise en Mental Theo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Charly Lownoise en Mental Theo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Charly Lownoise en Mental Theo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Charly Lownoise en Mental Theo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Charly Lownoise en Mental Theo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.