Charly Luske boeken?

Charly Luske boeken / huren ? Informeer bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Live met gitarist en pianist

Biografie Charly Luske

U kunt Charly Luske boeken voor een muzikale avond, de presentatie van uw nieuwe product of wellicht voor een andere bijzondere gelegenheid. U kiest dan voor de oudste van vier uit een muzikaal gezin, die op 19 september 1978 in Amsterdam geboren werd. Hij vergelijkt zijn eigen gezin het liefst met de Kelly Family, aangezien ook zijn zusjes en broertje uitstekende stemmen hebben. “Samen zongen we dan meerstemmig zo’n beetje alle nummers die we op de radio hoorden”, aldus Charly Luske. Tegenwoordig kunt u Charly Luske inhuren, maar komt hij uiteraard zonder de rest van zijn familie.

Een Beetje Verliefd

Charly nam in het verleden ook altijd al het voortouw; “ik was niet anders gewend”. Volgens zijn ouders kon hij eerder zingen dan praten, iets dat ertoe leidde dat hij op zijn 2e al tussen de schuifdeuren op verjaardagfeesten stond, om ‘Een Beetje Verliefd’ ten gehore te brengen. Dat dit uit zou groeien tot een veelzijdig artiest die u kunt boeken voor een heerlijke avond kon toen eigenlijk al niet meer mis gaan.

Hart bij muziek

Volgens Charly Luske vormde muziek altijd een belangrijk onderdeel binnen het gezin, aangezien zijn ouders alles draaiden van Pavarotti tot Willy Alberti en Bon Jovi. Hij leerde verschillende muziekstijlen waarderen, waardoor hij tegenwoordig graag schrijft, componeert en optreedt, nadat u hem heeft geboekt.

Charly Luske voor iedere gelegenheid te boeken

U kunt Charly Luske voor verschillende gelegenheden inhuren, van een dorpsfeest in Lutjebroek tot de Dam met Koninginnedag. Luske is een veelzijdig artiest die ook binnen musicals zijn sporen verdiend heeft. Verder heeft hij met allerlei bandjes en in diverse formaties gespeeld, waardoor hij het klappen van de zweep uitstekend kent. Charly wil vooral lekker muziek maken. Wilt u Charly Luske boeken? Dan kiest u hoe dan ook voor een heerlijke en geslaagde avond.

The Voice of Holland

Charly Luske zette zijn carriere in de volgende versnelling tijdens The Voice of Holland 2011, waarin hij de vier coaches binnen enkele tellen tot omdraaien dwong. Hierop volgde het werken aan zijn eerste single en album, net als een tour door het lang met de band.

U kunt Charly Luske boeken voor een optreden met gitarist en pianist of zelfs een liveband. Hij zal diverse hits ten gehore brengen, uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen.

Charly Luske boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Charly Luske zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Charly Luske wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Charly Luske. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Charly Luske te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.