Cheerleaders boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Cheerleaders

Deze Cheerleaders zijn ontstaan vanuit de Amsterdam Admirals, toen de NFL Europe ermee op hield.
Sindsdien hebben zij enorm veel optredens gedaan, voor o.a. Red Bull, ZZ Leiden, ESPN America, USA Sportsmagazine, Superbowlparty's, Nationale Nederlanden, T-Mobile etc
Daarnaast zijn zij ook actief geweest op het gebied van wedstrijden waarbij ze meervoudig Europees Kampioen zijn en in 2013 7e op het WK in Amerika werden.

Cheerleaders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cheerleaders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cheerleaders wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cheerleaders. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cheerleaders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.