Chef Soldaat boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 525,- excl. BTW

Biografie Chef Soldaat

Kameraden! We gaan feesten! Chef Soldaat kreeg een brief van een oude generaal en startte het Leutige Leger. In 2016 begon de strijd om gezelligheid met de hit ‘Feesten voor het Vaderland’. De single pakte al gelijk legerdarisch uit. De vrolijkste soldaat van Brabant zet tijdens veldwerk alle kroegen, café’s en snackbars op z’n kop. Uitgerust met stickers, confetti en Bunker-bier brengt Chef Soldaat een en al carnaval.

Een optreden van Chef Soldaat bestaat uit 30 volle minuten springen, hossen en meezingen met voor iedereen herkenbare carnavalsmuziek. Daarbij komt natuurlijk ook Chef’s repertoire aan bod.

Chef Soldaat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chef Soldaat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chef Soldaat wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chef Soldaat. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chef Soldaat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.