Chef Special boeken?

Foto: Rona Lane
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Chef Special

Chef’Special staat bekend om hun energieke liveshows die menig festivalpubliek al heeft laten dansen. Ze serveren een muzikale mix van hiphop, reggae, funk en ontspannen grooves met stevige gitaren. Denk aan G. Love & Special Sauce, Red Hot Chili Peppers en Jason Mraz.

Na het release van hun debuutplaat ‘On for the Mrs.’ in het voorjaar 2011 is Chef’Special continu on the road. Ze worden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, touren mee in de 3FM Serious Talent On Tour en staan op Lowlands voor een dolenthousiast publiek.

In de zomer van 2013 trok de band naar Brooklyn, NY voor de opname van een nieuw album. De opvolger van One For The Mrs. is in februari 2014 verschenen. De eerste single ‘Peculiar’ is regelrechte hit en de band verkocht in amper drie weken de grote zaal van Paradiso uit.

Chef Special boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chef Special zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chef Special wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chef Special. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chef Special te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.