Chimene van Oosterhout boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Chimene van Oosterhout

Chimène van Oosterhout is op 11 februari 1964 geboren op Curacao en is trotse moeder van zoontje Lyam. Op 7-jarige leeftijd, verhuisde Chimène met haar ouders naar Nederland. Na haar studie HEAO Communicatie kwam ze in de marketing-, communicatie- en PR branche terecht. Haar TV-carrière begon in 1996 als omroepster bij de TROS. Na twee jaar stapte Chimène van de TROS over naar Veronica.

Chimène speelde gastrollen in o.a. Onderweg naar Morgen, GTST, Mijn dochter en ik en Het zonnetje in huis. In 2000 was Chimène te zien in de Amerikaanse speelfilm X-Patriots. In 2003 presenteerde Chimène het SBS6-programma ‘Sterrenbeurs’.
 In de zomer van 2005 presenteerde Chimène het RTL-programma ‘de Televisiedokter’. Zij is bezig met een studie psychologie en in haar vrije tijd houdt Chimène van koken, reizen, sporten en lezen.

TV PROGRAMMA’S:
Back to the US of A, Motor TV, Car Wars, Go Travel, City report, Yorin Travel, Sterrenbeurs 
 
 
 

Chimene van Oosterhout boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chimene van Oosterhout zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chimene van Oosterhout wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chimene van Oosterhout. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chimene van Oosterhout te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.