Chip Charlez boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Chip Charlez

Rapper, zanger, danser.. Christopher - beter bekend als Chip Charlez – is vooral een echte entertainer. De combinatie van disciplines bracht de geboren en getogen Tilburger al naar prachtige podia zoals recentelijk ESNS. Zijn carrière startte echter al in 2016. Na het releasen van enkele singles, waaronder succestrack 'Domino's', kwam medio 2018 zijn debuut EP 'DeFocus' uit en was hij op verschillende compilatiealbums van zijn label Rotterdam Airlines te horen. Miljoenen streams volgden én volgen. Op moment van schrijven pakt Chip alleen al op Spotify zo'n 560.000 unieke luisteraars per maand! Zijn veelal jonge fans gaan lekker op zowel zijn soloplaten als collabs met o.a. Snelle, Paul Sinha, Jairzinho en Nielson.

Laatstgenoemde nam Chip eind 2019 mee in zijn Diamant Tour om samen hun track ‘Wat is Wat’ te performen. Het nieuwe decennium ging hard van start; de track 'Party Shot' werd gereleased en de opvolger van Chip's tweede EP 'Hoofdstuk 2', met daarop 'Bon Vibes' - 15 miljoen(!) plays, volgt in februari van dit jaar.. Let's go!

Chip Charlez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chip Charlez zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chip Charlez wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chip Charlez. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chip Charlez te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.