Chipz boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW

Biografie Chipz

CH!PZ is back: the adventure of CH!PZ continues!

In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht.

CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie!

Now the adventure is about to start all over again. CH!PZ, are you ready for the next adventure?

Chipz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chipz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chipz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chipz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chipz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.