Chloe's Toverkast boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Chloe's Toverkast

Chloe’s Toverkast is een zeer populaire pre-school serie dagelijks uitgezonden bij Telekids over de avonturen van het vrolijke, fantasierijke meisje Chloe. Elke aflevering beleeft Chloe samen met haar vriendjes een spannend avontuur.

Chloe is de populairste pre-school serie van dit moment en dat is te merken. Direct bij binnenkomst zorgt ze onophoudelijk voor oh en ah’s uit het publiek. Alle kinderen willen dolgraag knuffelen met haar en de ouders genieten mee.

Chloe's Toverkast boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Chloe's Toverkast zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Chloe's Toverkast wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Chloe's Toverkast. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Chloe's Toverkast te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.