Christmas in Harmony boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 30 min min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Christmas in Harmony

Christmas in Harmony brengt de mooiste, leukste en meest meezingbare kerstklassiekers in volle harmonie naar je toe, deze winter!
Bij elke vorm kerstborrels, kerstmarkten of ander soort kerstfeesten komt deze 4-koppige vocal group met een goede dosis plezier de muziek verzorgen!

Christmas in Harmony bestaat uit 4 professionele vocalisten en zingen zowel a capella als met sfeervolle begeleiding van jazzgitaar.

Christmas in Harmony boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christmas in Harmony zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christmas in Harmony wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christmas in Harmony. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christmas in Harmony te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.