Christ`OF (Michael Jackson Imitator) boeken?

  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Live gezongen

Biografie Christ`OF (Michael Jackson Imitator)

Christ’OF is zonder twijfel een van de meest succesvolle Michael Jackson impersonator in Europa, aldus experten uit de muziekindustrie en de nationale pers.

Christ’OF, van Belgische oorsprong, kreeg in 1982 zijn eerste MJ album; “THRILLER” en dat was een grote start voor hem als imitator van zijn grote idool.

In 1989 ging Christ’OF alles meer in detail afwerken dankzij Bego die vanaf dan zijn vaste assistente qua make up & hair en styliste zou worden. Samen startten ze “The MJ Tribute Show” die speelde in de cabaretzaal L’évenement in Brussel. Sindsdien trad Christ’OF op in diverse landen als Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenië, New-York, de Dominicaanse Republiek, Spanje, ...

In 2001 krijgt Christ’OF bovendien de titel “EUROPEAN MJ SOUND & LOOK A LIKE” uitgereikt door; SONY MUSIC.

Tevens gaf Christ’OF enkele speciale performance zoals o.a.;

Release album ”Blood on the dance floor” VIRGIN Megastore Brussel
Avant-première film “GHOST” in KINEPOLIS Brussel
Release van het Album "Invincible" in Freiburg/Duitsland.
Avant-première film “This is it” in Kinepolis Brussel 2009
Benelux MJ Tribute “This is Now” – memorial concert van artiesten voor Michael  Jackson in Aalst December
MJ Dagen in België, Nederland, Londen en New-York
Winnaar talentenjacht “My name is Michael” VTM (België) /RTL4 (Nederland) 2010
Intussen trad hij op tijdens diverse TV shows op: RTL – RTBF – VRT – VTM - VT4 - TF1 - FR3 – ARD – MTV - VH1…


Ook was Christ’OF met een acteer rol te zien in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar:“Iedereen Beroemd”!

Het hoogtepunt voor Christ’OF was zijn optreden voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York city in juli 2002. Hij kreeg dit persoonlijk compliment van Michael: “YOU MUST PRACTICE EVERY DAY TO BE SO GOOD”

Christ`OF (Michael Jackson Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christ`OF (Michael Jackson Imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christ`OF (Michael Jackson Imitator) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christ`OF (Michael Jackson Imitator). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christ`OF (Michael Jackson Imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.