Christopher Max boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Christopher Max

De Amerikaanse singer/songwriter Christopher Max woont alweer sinds een paar jaar in Nederland. Op dit moment geniet de flamboyante Christopher grote bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland in het team van Roel van Velzen. Hij schopte het uiteindelijk ver tot en met de live shows. Muziek zat hem al vroeg in de genen, dat kon ook niet anders met als vader de beroemde zanger en tekstschrijver Gene Mc Daniels die in de jaren 60 diverse hits scoorde. Zijn oudste twee kinderen brachten Christopher er uiteindelijk toe dat hij zich in Nederland ging vestigen.

Christopher heeft in Amerika al aan aardige muzikale staat van dienst en stond onder contract bij EMI Records en Sony Music Publishing in New York City waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Op dit moment is hij fulltime muzikant en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. Het 49-jarige muzikale talent werkte eerder met grote wereldsterren zoals Michael Jackson, Whitney Houston, Slash en Lenny Kravitz. Laatstgenoemde mag hij al jarenlang ook tot zijn vriendenkring rekenen. Zijn muziekstijl laat zich het beste omschrijven als rock/pop.

Christopher Max boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Christopher Max zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Christopher Max wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Christopher Max. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Christopher Max te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.