Cleo Buikdanseres boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Cleo Buikdanseres

Cleo danst… oriëntaals!

De liefde, of liever gezegd de passie voor dans zit er bij Cleo al vroeg in. Van kinds af aan traint ze in een veelheid aan dansstijlen; van klassiek tot tap, van jazz tot latin. Iedere keer op zoek haar talent te verdiepen, en diversiteit aan haar cv toe te voegen. Deze zwerftocht heeft er toe geleid dat ze zich nu richt op de oriëntaalse dans, hier beter bekend als buikdansen.

Onderwijl zit Cleo op andere vlakken ook niet stil. In 2003 volgt ze 2 jaar de parttime toneelopleiding ‘De Acteerstudio’ te Den Haag. In 2007 produceert en speelt ze in haar eigen theaterproductie ‘Zondagmorgen ontbijt’. Sinds … is ze te zien in en te boeken voor uiteenlopende reclamecampagnes. Verder speelt ze mee in verschillende filmproducties, zoals ‘Daisy’(Andrew Lau, 2005) en ‘Sinterklaas en het geheim van de Robijn (Martijn van Nellestijn, 2004). En dan zingt Cleo ook nog. Sinds 2001 heeft ze zangles bij Eric Nelissen, Vrije Academie Delft.

Cleo geeft workshops en oriëntaalse dansshows voor diverse evenementen als diners, teambuilding, verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Als docent verzorgt ze ook danslessen voor diegenen die het buikdansen in zijn puurste vorm willen leren.
Cleo danst… is dat heupwiegende stukje extra voor uw feestje!

Cleo Buikdanseres boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Cleo Buikdanseres zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Cleo Buikdanseres wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Cleo Buikdanseres. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cleo Buikdanseres te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.